Избор најбољих у менаџменту људских ресурса, менаџмент талента 2020 године

У години како су је многи означили као „година без преседана“, „година изазова“, „ година неизвесности“, требало се изборити са свим и свачим да би се опстало или како наш мудар народ каже „да би се преживело“. Многи су се жалили, кукали, неки паметовали, неки су радили, прилагођавали се, адаптирали, прихватали изазове и показали своју величину у дисциплини – КАКО БИТИ НАЈБОЉИ!

Бити најбољи у области менаџмента, нарочито у менаџменту људима, нарочито у години као што је 2020, значи да поседујете највеће вештине, способности, знање, мудрост, значи да сте били ЧОВЕК без обзира на тешкоће, одговорност и да сте тако деловали - ЉУДСКИ.

Зато нам је драго да представимо оне који су најбољи у 2020 години.

НАЈБОЉИ ДИРЕКТОР ОРГАНИЗАЦИЈЕ

 TAMI

Др Татјана Мићић директор Тами rесорт који у свом саставу има хотеле Тами Резиденс и Констатинус палас. Руководилац пројекта за инвестиције, развој и стратешко позиционирање компаније у Грчкој и области хотелијерстава. Носилац највишег ордена Српске православне цркве „Светог Саве 1. реда“. Удата, мајка два сина.

Директор који није отпустио ни једног радника, редовно измиривао своје обавезе и ако је хотелијерство једна од најтежих погођених грана индустрије током 2020 године и Ковид 19 пандемије.


Комора менаџера људских ресурса Србије честита докторици Татјани Мићић за сав уложен напор, знање, способности како би презентовали да у Србији постоје послодавци који цене и поштују људски однос и да је он једнако важан као пословни.

 

ИЗДВАЈАМО

Најбољи менаџер талента - Србија 2020

Најбољи менаџер људских ресурса - Србија 2020