Избор најбољих у менаџменту људских ресурса, менаџмент талента 2020 године

У години како су је многи означили као „година без преседана“, „година изазова“, „ година неизвесности“, требало се изборити са свим и свачим да би се опстало или како наш мудар народ каже „да би се преживело“. Многи су се жалили, кукали, неки паметовали, неки су радили, прилагођавали се, адаптирали, прихватали изазове и показали своју величину у дисциплини – КАКО БИТИ НАЈБОЉИ!

Бити најбољи у области менаџмента, нарочито у менаџменту људима, нарочито у години као што је 2020, значи да поседујете највеће вештине, способности, знање, мудрост, значи да сте били ЧОВЕК без обзира на тешкоће, одговорност и да сте тако деловали.

Зато нам је драго да представимо оне који су најбољи у 2020 години:

Категорија НАЈБОЉИ МЕНАЏЕР ЉУДСКИХ РЕСУРСА

NAJ MENAG1

Бојана Вујошевић, менаџер људских ресурса Клиничког центра Србије.

Најконкретнијим свакодневним, континуираним радом, напорима претвореним у акцију, подсећа нас колико је важно да организација мора бити свесна вредности својих радника и да треба да их заштити. Људски ресурс је камен темељац свих развоја, а задовољан радник јесте кључ успеха свих система. Препозната и награђена за изузетан допринос, у области која је свеобухватна а заправо једноставна али врло тешка, за људскост и достојанство у континуираној борби њене организације за здравље грађана Србије. Доследна, реална и правична, менаџер људских ресурса који на прави начин истиче значај људског у управљању запосленима сигурно најзначајније организације за људе у овом тешком времену.

Комора менаџера људских ресурса Србије честита Бојани Вујошевић за сав уложен напор, знање, способности како би презентовали да у Србији постоје послодавци који цене и поштују људски однос и да је он једнако важан као пословни.

 

ИЗДВАЈАМО