Комора менаџера људских ресурса Србије са задовољством Вас позива да учествујете у избору НАЈБОЉИ У СРБИЈИ за 2021 годину из менаџмента људских ресурса, менаџмента талента. 

Комора менаџера људских ресурса Србије је законски носилац ауторског и интелектуалног права избора најбољих људи, тима, агенција и организација из области - управљање људским ресурсима, управљање талентом тј. менаџмент људских ресурса и менаџмент талента.

Награда „Најбољи у Србији“ је најтраженија, најпрестижнија и најдуговечнија награда у области управљања људским ресурсима, коју препознају организације и појединци који померају границе праксе и науке у односу према људима и раду.

Избор и додељивање награда „НАЈБОЉИ У СРБИЈИ" има за циљ препознавање оних појединаца и институција које су дале највећи допринос пракси управљања људским ресурсима у Србији у протеклом и садашњем времену.

NAJBOLJI SUMARUM1

Вашим учешћем у избору НАЈБОЉИ У СРБИЈИ пружате себи и организацији прилику да учествујете на јединственом свечаном догађају, да будете у друштву најбољих, да се упознате, поразговарате и да размените искуства и да дате пуни допринос са осталим професионалцима који су се препознали као лидери из области менаџмент људских ресурса у Србији.

За више информација посетите сајт www.najboljiusrbiji.rs

 

Добродошли

 

Комора менаџера људских ресурса Србије