Комора менаџера људских ресурса Србије, на основу Правилника о избору најбољих људи из области менаџмента људским ресурсима и Одлуке комисије за избор најбољих у Србији за 2021 годину,  доноси одлуку о додели награде "НАЈБОЉИ У СРБИЈИ" у категорији  НАЈБОЉА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА РАД И ЗАПОСЛЕНЕ у Србији 2021. године (за организације преко 100 запослених).

Награда се додељује компанији

ИНФОСТУД 3 д.о.о. Суботица, Србија

За изузетан допринос развоју радних односа и менаџмента људских ресурса у Србији.

 

Образложење:

Комора менаџера људских ресурса Србије као независно, непрофитно професионално тело се залаже за развој одговарајућих стандарда управљања и развоја људских ресурса који одражавају глобалне услове и интересе како послодаваца тако и запослених. Комора и ове 2022. године, као и прошлих година, наставља са традицијом додељивања награда и признања, за све оне који су допринели постављању највиших стандарда, у свом пословању и који су дали највећи допринос развоју управљања људским ресурсима у Србији.

Компанија ИНФОСТУД 3 д.о.о. Суботица, Србија је најконкретнијим акцијама у раду, подсетила колико је важно да организација мора бити свесна своје егзистенције и како треба да се опходи према организационој највећој вредности - људима, како да се обезбеди, заштити и настави да буде конкурентна и да остварује завидне резултате на тржишту. Стратешко размишљање, развијање запослених, стимулисање, задовољство запослених, не отпуштање радника, само су неки од многих али и довољан разлог за доделу ове престижне и вредне награде. Такође, верујемо  да ћете наставити овакав тренд грађења пословне климе и културе која ће бити пример осталим организацијама како да сачувају своје раднике.

Људи су камен темељац свих развоја, а задовољан радник јесте кључ успеха свих система. Вас препознајемо и награђујемо за изузетан допринос у области која је свеобухватна, а заправо врло проста, право на рад, развој, како организације тако и људи. Право на рад које омогућава правилан рад и развој организације и запослених у ванредним околностима, ви сте спровели у дело.

Због професионалног, стратешког, људског односа и разумевања потреба организације и радних односа, Комора менаџера људских ресурса Србије, награђује Компанију ИНФОСТУД 3 д.о.о. Суботица, Србија, и овом наградом показује колико вреднује такав рад и то дело.

Будите доследни лидер а увек ћемо наглашавати Вашу иновативност, достигнућа и резултате.

Срдачан поздрав и желимо све најбоље у даљем раду.

 

Ресурс

 

ИЗДВАЈАМО ЗА ВАС: