Програм Владе Републике Србије „Моја прва плата” спроводи Национална служба за запошљавање уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства финансија, Канцеларије за ИТ и електронску управу и Привредне коморе Србије.

Циљ Програма је да се подстакне запошљавање младих и пружи подршка привреди у решавању проблема с недостатком кадрова.

Опширније...

Компанија НИС је најпожељнији послодавац у Србији према резултатима истраживања „ТалентX“ које је спровео специјализовани портал poslovi.infostud.com. Проглашење победника организовано је данас на вебинару овог водећег сајта за запошљавање у Србији на коме су учествовали представници компанија учесница истраживања.

У анкети је учествовало више од 10.000 испитаника, а поред одабира најбољих, учесници су одговорили на питање шта послодавца чини атрактивним и навели да највише цене

Опширније...

Оно што карактерише 2020 годину у менаџменту људских ресурса не само у Србији него и у свету, је сигурно период короневируса, ситуација без преседана, рад у околностима који се огледао у сталном прилагођавању и прихватању нове реалности, разумевању да ће то потрајати и да се треба навићи.

Опширније...