Пише: Сања Ђурђулов

Сигурно смо сви некад били у прилици, радећи различите врсте послова, искусити радно место, односно компанију, где смо видели и осећали да наше ангажовање у току радног времена није правилно испуњено, самим тим није ни довољно продуктивно. Невоља је у томе што у неким случајевима нисмо у могућности много тога урадити на том плану, из разлога што нас сам систем ограничава или усмерава, односно сами надређени.

Опширније...

У страху се понизисмо. Пристадосмо да пре и после свега дезинфикујемо све што поседујемо. Образ који имамо без да вреди толико, и руке које поздрављају без да грле онолико. Рукавице да навучемо, маске да носимо, живот да нам буде као Јеванђеље по Корони. Проклета си и благословена Короно. Ти си сила без порекла, те тако смотана не уздај се много у боље сутра, колико у мало сутра.

Опширније...

Грађанин се обраћа захтевом за издавање дозволе за кретање у време забране кретања јединици локалне самоуправе у месту у којем живи.

Јединица локалне самоуправе ће одредити коме и на који начин се подноси захтев и документа којима се доказује оправданост поднетог захтева.

Опширније...