Како се некада радило у борском Институту, а како је данас, најбоље се види кроз постигнут напредак од руковођења и пословања до научних истраживања и стандарда запослених.

„Институт је најбољи пример како је било раније када је био у дуговима и када су плате рудара, на пример 2011. године, износиле 55.000 динара, а како је данас када Институт има годишњи приход од 6 милиона евра, а рудари зарађују у просеку 95.000 динара“ – рекла је Ана Брнабић, председник Владе Републике Србије, настављајући:

najbolja strategija za transformaciju tv

Опширније...

ИРМ Бор је, гледано из угла достигнутог степена научно технолошког развоја, без лажне скромности, светска фирма у стручном и научном погледу, у коју су уведени сви стандарди и кодекси професионалне пословности. Наш Институт је сигурно јединствен пример у Србији.

Данас је то институција са стручним, научним и техничким потенцијалом, која је заслужено стекла статус најбољег института у својој области не само у земљи и региону, него постала препознатљива и у светским оквирима.

najbolja strategija za transformaciju tv

Опширније...

Гостовање Професора доктора Кулића и доктора Срећка Стаменковића са Института за менаџмент људских ресурса Србије у јутарњем програму Радио телевизије Србије поводом избора најбољих из менаџмента људских ресурса Србије 2019. године.

gostovanje na rts tv

Опширније...