Избор најбољих у Србији из менаџмента људских ресурса 2019!

Награду у категорији најбољи менаџер развоја понео је господин који је својим радом и залагањем омогућио да једна страна компанија и страна инвестиција од неколико запослених постане организација са више од пет стотина запослених и са даљим плановима за развој како би бројка запослених постала четвороцифрена. Овом приликом уз додељену награду одајемо и велико признање за остварени резултат господину Милошу Петровићу из компаније Outsource Insurance Professionals Ниш.

Опширније...

ИЗБОР НАЈБОЉИХ У МЕНАЏМЕНТУ ЉУДСКИХ РЕСУРСА – СРБИЈА 2019.

НАЈБОЉИ МЕНАЏЕР ЉУДСКИХ РЕСУРСА

Никола Стокић, професионално ради у области људских ресурса преко 12 година. Каријеру је започео у компанији Кока Кола Хеленик („Coca-Cola Hellenic“), на праћењу кључних показатеља успешности управљања људским ресурсима и након резултата остварених на пољу оптимизације процеса, рад је наставио у централи компаније где је био задужен за стандардизацију процеса у свих 28 земаља ове компаније. Радио је на имплементацији САП (SAP), софтвера у свих 28 земаља из области администрације управљања људским ресурсима, регрутације и управљања талентима. Његова методологија упоређивања постојећег процеса са жељеним стањем своју примену пронашла је и ван оквира људских ресурса и користила се како у финансијама, тако и у продаји, набавци и производњи.

Опширније...

ПРОФЕСОР ДОКТОР МИЛЕ БУГАРИН
ЗЛАТНА НАГРАДА ИНСТИТУТА ЗА МЕНАЏМЕНТ ЉУДСКИХ РЕСУРСА СРБИЈЕ

Златна награда, за укупни допринос менаџмента људских ресурса у Србији са жељом да истим таквим напором настави да промовише добро, праведно фер и људско пословање додељена је господину Милету Бугарину са Института за рударство и металургију Бор.

Опширније...