Једногласно донета одлука од стране стручног жирија да се бронзана повеља „Капетан Миша Анастасијевић“ коју додељује Привредна комора Србије и Регионална привредна комора Зајечар, додели ИНСТИТУТУ ЗА РУДАРСТВО И МЕТАЛУРГИЈУ БОР.

ИРМ Бор је, гледано из угла достигнутог степена научно технолошког развоја, без лажне скромности, светска фирма у стручном и научном погледу, у коју су уведени сви стандарди и кодекси професионалне пословности. Институт за рударство и металургију Бор на челу са директором Проф. Др Миле Бугарином, је сигурно јединствен пример у Србији који се може узети као школски пример који показује да ако послујеш са свим пословним, професионалним, етичким, моралним начелима и стандардима, наш мудри народ би рекао домаћински, онда су чуда могућа. А ИРМ Бор и јесте чудо. Од руине која није имала ни пристојан тоалет до статуса једног од најбољих Института у свету. То је постигао проф.др Миле Бугарин са својим људима, својим тимом, својим запосленима.

viber image 2022 03 18 02 56 19 428

 

Данас је ИРМ Бор институција са стручним, научним и техничким потенцијалом, која је заслужено стекла статус најбољег института у својој области не само у земљи и региону, него постала препознатљива и једна од најбољих у светским оквирима. Успех се препознаје, драго нам је да показујемо и да се успех цени. Поводом 20 година пројекта „Пут ка врху“, жири у саставу:

• Милош Ненезић, председник скупштине ПК Србије и председник Уније послодаваца Србије,

• Проф. др. Радован Пејановић, бивши ректор Новосадског универзитета,

• Проф. др. Бранко Ковачевић, бивши ректор Београдског универзитета,

• Проф. др. Милица Костић, ФОН Београд и

• Владо Маркановић, директор „Media invent“

једногласно је донео одлуку да се бронзана повеља „Капетан Миша Анастасијевић“ коју додељује Привредна комора Србије и Регионална привредна комора Зајечар, додели

ИНСТИТУТУ ЗА РУДАРСТВО И МЕТАЛУРГИЈУ БОР.

 

viber image 2022 03 18 02 56 19 858

 

Свечано уручење награда одржано је у Зајечару где су уручене награде и осталим добитницима.

 

viber image 2022 03 18 02 56 19 646