Управни одбор Коморе менаџера људских ресурса Србије донео је одлуку да се дан 20 мај прогласи за дан менаџера људских ресурса Србије.

20. маја, менаџери, професионалци и организације широм света прослављају Међународни дан људских ресурса установљен од стране Светске федерације удружења за управљање људима.  Република Србија као највећа земља Балкана са великим бројем људи, стручњака, који се баве пословима из менаџмента људских ресурса или управљања људима, заслужује да има свој дан у коме ће се одати признање људима који су се показали и доказали у раду, који су уложили и улажу огроман труд како би помогли свим запосленима и организацијама, који су потврдили да су људи најбитнији део сваке организације без обзира на област пословања, а менаџмент људских ресурса/управљање људима најважнија функција у организацији.

Комора менаџера људских ресурса Србије као репрезентативно удружење људи који се баве менаџментом људских ресурса у Србији, која је законски носилац ауторског и интелектуалног права додељивања награда из менаџмента људских ресурса и менаџмента талента, донела је одлуку да се дан 20 мај прославља као дан удружења, као дан људи који су показали своју битност, нарочито у овом тешком времену пандемије за који се искрено надамо да ће ускоро бити за нама, и на тај датум ће се одржавати годишња скупштина и свечана церемонија доделе награда „НАЈБОЉИ У СРБИЈИ“.

Користимо ову прилику да позовемо све људе да нам се придруже и да следећи 20 мај учинимо празником како доликује људима који су ту увек кад је потребно за људе.

Комора менаџера људских ресурса Србије

www.komoramljr.rs

www.najboljiusrbiji.rs

www.nacionalnaakademija.rs

www.resurs.rs