Интернет страница Магазина Ресурс намењена је општем информисању јавности о радним односима. Објављивањем информација о радним односима, Магазин Ресурс представља својеврсну помоћ корисницима сајта у лакшем разумевању области радних односа, под условом да их се корисници доследно придржавају.

Правила коришћења

Сагласни сте да ћете сајт Магазина Ресурс (resurs.rs) користити у законским оквирима. Сајт се не сме користити за:

  • слање, објављивање или коришћење материјала који су агресивни, увредљиви, клеветнички, недолични, непристојни, претећи или незаконити и који крше ауторска права, поверљивост, приватност и друга права.
  • ширење ланчаних писама, спамова, нежељене поште или за штетно и злонамерно понашање које изазива, или може изазвати, штету, узнемиравање, непријатности или страх приликом његовог коришћења.
  • Не смете да заобиђете, нити да покушате да заобиђете, мере безбедности нити да мењате садржаје на сајту, осим ако то није изричито дозвољено. Садржаји се на сајту објављују, редовно ажурирају и уклањају без претходне најаве, тако да корисници сами сносе одговорност уколико преузети или сачувани садржај није ажуран. Ово је нарочито важно за коришћење, односно преузимање текстова/материјала.

За преузимање података са сајта, а посебно резултата претрага, није дозвољено коришћење аутоматских алата („web robots“), па ће у случају њихове употребе и других злоупотреба Агенција применити одговарајуће мере за заштиту свог информационог система. Ове мере могу укључити аутоматско блокирање приступа кориснику са одређене адресе и друге поступке који су јој на располагању.

Можете погледати, копирати или одштампати стране са овог сајта искључиво за личне, некомерцијалне сврхе. У супротном, не можете користити, мењати, репродуковати, дистрибуирати или објављивати информације са овог сајта без изричите дозволе Магазина Ресурс.

Задржавамо право да искључимо одређене кориснике са сервиса на сајту, као и да уклонимо податке о њима, уколико злоупотребљавају сајт (што подразумева пре свега хакерисање, преваре или ширење рачунарских вируса). Такође, можемо и мењати сервисе без претходног упозорења што може да подразумева и уклањање сервиса у било које време.

Званична интернет страница Магазина Ресурс може да садржи линкове ка другим сајтовима. Линковани сајтови нису под контролом Магазина Ресурс, нити Магазин Ресурс одговара за њихов садржај (укључујући, без ограничења, све линкове које садржи линковани сајт или све измене и уношења нових верзија линкованих сајтова). Магазин Ресурс није одговорн за било који облик преноса примљеног садржаја са другог линкованог сајта. Магазин Ресурс обезбеђује ове линкове корисницима само као погодност, тако да постављање ових линкова на званичном сајту не подразумева удруживања Магазина Ресурс са другим сајтовима.

Магазин Ресурс не одговара за било какву директну, индиректну, последичну или другу штету насталу коришћењем овог сајта или других линкованих сајтова.